Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου που θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου. Ο χώρος διδασκαλίας των χορευτικών, επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου 17 Α, είναι έτοιμος να υποδεχτεί τα μέλη των χορευτικών, αλλά και όλους όσοι θα εγγραφούν στα νέα τμήματα με την έναρξη της νέας χρονιάς. Μάλιστα το ενδιαφέρον για εγγραφές είναι ήδη πολύ μεγάλο, ενώ εκτιμάται πως φέτος ο αριθμός των μελών των χορευτικών τμημάτων θα αυξηθεί κατά πολύ. Παράλληλα, το Δ.Σ. του Π.Σ. επεξεργάζεται ήδη και τις δεκάδες προσκλήσεις που έχουν φθάσει στα γραφεία του Συλλόγου για τη συμμετοχή των χορευτικών σε εκδηλώσεις εντός και εκτός Ελλάδος.
Παράλληλα, ο Σύλλογος φέτος προτίθεται να δημιουργήσει τόσο τμήμα χορωδίας, όσο και εκμάθησης μουσικών οργάνων. Γι’ αυτό το λόγο το Δ.Σ. καλεί όλους όσοι γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο και επιθυμούν να συμμετέχουν στο νέο τμήμα να απευθυνθούν στο Σύλλογο.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Φραντζή στα τηλέφωνα 2610 275769 και 6972 296949.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top