ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΑΣΤΙΚΩΝ Έκοψαν πίτα στους Κραστικούς
Στις 24 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος Κραστικών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στα Καλάβρυτα παρουσία και του Ηγούμενου της Αγίας Λαύρας, π. Φιλάρετου. Η εκδήλωση είχε και λαχειοφόρο με πλούσια δώρα. Όλοι απόλαυσαν τα εδέσματα, χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες και αποχώρησαν ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το 2010.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΣΑΤΟΥ
Γέμισε το Δροσάτο από κόσμο
Στην «καρδιά» του χειμώνα το Δροσάτο «πλημμύρισε» από κόσμο, με αφορμή την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών, ενώ στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Θ. Παπαδόπουλος, ο οποίος διαβεβαίωσε τους κατοίκους πως μέσα στο χρόνο θα υλοποιηθεί το τεχνικό πρόγραμμα που έχει υποβληθεί από το Τοπικό Συμβούλιο και μεταξύ άλλων προβλέπει την αντικατάσταση των καρκινογόνων αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΛΑΔΑΣ

Εκλογές στις 5 Απριλίου
Στις 5 Απριλίου ορίστηκαν οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Τουρλάδας, ενώ στα μέσα Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί και η επετειακή εκδήλωση στη Φροξυλιά. Στο μεταξύ, την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην Πάρνηθα, με περιορισμένη ωστόσο συμμετοχή, προκαλώντας τα σχόλια του Δ.Σ. Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αχαρνών, π. Κωνσταντίνος, ενώ τυχερή του φλουριού ήταν η Ιωάννα Καζάνη, η οποία πήρε δώρο μια εικόνα του Αγίου Ανδρέου, προσφορά του Ιερού ναού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top