ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΣΚΑΡΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤΙΣ
27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009. Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
EΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - LEGA ITALOELLENICA

Προς τον ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΩΝ
Πρόεδρο κ.ο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΦΡΑΝΤΖΗ

Κατόπιν τηλεφωνικών μας και προσωπικών συνενοήσεων, είμαστε σε θέση να σας επιβεβαιώσουμε ότι διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Δήμο Λ΄Άκουλα, έδρα του συλλόγου μας και πρόσφατα πληγείσα από ισχυρό, καταστρεπτικό σεισμό, μια πολιτιστική εκδήλωση ενίσχυσης του ηθικού των συμπολιτών μας, κλονισμένοι από την 6 Απριλίου.
Ενώ υλοποιούμε τη διοργάνωση, σας προτείνουμε το παρακάτω διπλό σχέδιο για τις μετακινήσεις σας ώστε να γευτείτε την παραμονή σας στην Ιταλία περιοδευόμενοι σε πραγματικά όμορφα μέρη:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 26 Δεκεμβρίου ώρα 15,30, συνάντηση στο λιμάνι της Πάτρας. Τακτοποίηση αποσκευών στο λεωφορείο που θα μας μεταφέρει όλες τις ημέρες. Ώρα 16,30 επιβίβαση στο καράβι. Ώρα 17,30 αναχώρηση με το SUPERFAST, για το Bari ντίσκο, διανυκτέρευση σε καμπίνες ΑΒ4.
Κυριακή 27 Δεκεμβρίου. ώρα 8,30 άφιξη στο Bari και επίσκεψη στην Πεσκάρα. Το βράδυ στο ξενοδοχείο BLUSERENA **** Montesilvano, PESCARA και βραδινή εκδήλωση σε εσωτερική αίθουσα του ξενοδοχείου.
Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου. Πρωινό κι επίσκεψη – δημόσια εκδήλωση στην σεισμόπληκτη πόλη Λ΄Άκουιλα. Περιήγηση σε χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής, σίγουρα ενεργά και ήδη γεμάτα χιόνια.
Τρίτη 29 Δεκεμβρίου. Πρωινό και αναχώρηση για ολοήμερη επίσκεψη στη γιορτινή, μαγική, Ρώμη.
Θα περιηγηθούμε στα αξιοθέατα της «αιώνιας πόλης». Θα δούμε τη βίλα Μποργκέζε, το Αυρηλιανό τείχος, τη Βία Βένετο, την πλατεία του Τρίτωνα, την Πιάτσα Βενέτσια με το ομώνυμο ιστορικό παλάτσο, το λόφο του Καπιτωλίου με τη σκάλα των Διοσκούρων, τις αυτοκρατορικές αγορές, το Μαμερτίνουμ (φυλακή των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου), το Κολοσσαίο, το Μέγα Ιππόδρομο, τον πανέμορφο Ναό του Αγ. Πέτρου στο Βατικανό, τη Φοντάνα ντι Τρέβι και την Πιά- τσα ντι Σπάνια.
Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου. Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στην Πεσκάρα, επίσκεψη σε πολυκατάστημα στο Μπάρι και βραδινή επιβίβαση στο SUPERFAST, διανυκτέρευση σε καμπίνες ΑΒ4.
Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου άφιξη ώρα 10 στην Πάτρα, τέλος της εκδήλωσης.
Evangelos Alexandris, President.


Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2610.272722 και κινητό 6972296949Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που ευθυμούν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν έγκαιρος με το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top