Από το Σύλλογο Σκεπαστιωτών Αθήνας, λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή, την οποία υπογράφει εκ μέρους του Δ.Σ., η πρόεδρος Αγγελική Αγρίου- Παπανικολάου και απευθύνεται στον Νομάρχη Αχαΐας, Δημήτρη Κατσικόπουλο:
«Όπως διαβάσαμε στις τοπικές εφημερίδες κατά την πρόσφατη συνάντηση σας (27 Ιανουαρίου 2009) με τα τοπικά συμβούλια και τους τοπικούς συλλόγους των Δ.Δ. Σκεπαστού, Κερπινής και Πλατανιώτισσας (προηγούμενες συναντήσεις 23 Ιουλίου 2006 στην Πλατανιώτισσα και 13 Νοεμβρίου 2006 στο Σκεπαστό σε λαϊκή συνέλευση) γνωστοποιήσατε ότι τελείωσε η προμελέτη για το δρόμο «Σκεπαστό- Κερπινή- Πλατανιώτισσα- Γέφυρα Τσαγρή» και θα αρχίσει η τελική μελέτη του έργου. Η κατασκευή του δρόμου αυτού είναι πάγιο αίτημα και όνειρο όλων των κατοίκων των χωριών που βρίσκονται στην ακτίνα αυτή. Δεκαετίες τώρα παραμένει κακοτράχαλος και δύσβατος. Οι άνθρωποι καθημερινά δοκιμάζονται και τα αγροτικά οχήματα «σακατεύονται» όταν αναγκαστικά κινούνται.
Η αποκατάσταση αυτού του δρόμου είναι πλέον ή αναγκαία, θα συντελέσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και θα αποτελέσει σοβαρό κίνητρο παραμονής του πολίτη στον τόπο του. Επί πλέον θα είναι μια εύκολη και εναλλακτική λύση για την ευρύτερη περιοχή. Παρακαλούμε, κύριε Νομάρχη για την άμεση υλοποίηση του έργου. Μόνο έτσι θα επιβεβαιωθεί η καλή σας πρόθεση και το όνομά σας θα ταυτιστεί με το έργο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top